LEE Quick Roll (PAR 56) - 089 Moss Green

Varenummer: 33089229
Leverandørens varenr.: QR089229

LEEs Quick Rolls gør det let og hurtigt at skære mange filtre i en fast størrelse, da der kun skal skæres på den ene led og derved minimeres såvel arbejdstid som spild. En rulle rækker til ca. 30 filtre til PAR 64 (afhængigt af skæremetode).

Lee Filter’s farvefiltre kan monteres foran på teater, film & TV-lamper enten i en filterramme eller direkte på lampens barndoors med metalklemmer. Der findes 3 forskellige typer filtre. Farvefiltre til at skabe stemning, atmosfære, ”magi” og indfarvning.


Filtre til korrektion af lyset, fra koldt til varm eller varmt til koldt (dagslys <-> halogenlys). Samt til at fjerne uønskede farver som grønstik med mere.


Desuden findes en række frost & diffusionsfiltre til at ”blødgøre” lyset, udviske skygger eller sprede lyset.
Polyester folien tåler helt op til 180°C, og er kun 0,08mm tyk (frost & diffusionsfiltre 0,06mm til 0,15mm), og er nemme at tilpasse enten med en kniv eller saks.


Mål:
PAR 56: 7,62m x 229mm
PAR 64: 7,62m x 250mm
HT PAR 64: 4,00m x 250mm 

Bemærk at farven på din skærm er et resultat af din computer, skærm og opsætning. Hvis du vil være helt sikker på at vælge den rigtige farve, kan du rekvirere en prøvebog her: Lee Filters Prøvebog.

Se tekniske detaljer Se tekniske detaljer
Dette er en skaffevare.
Ved modtagelse af din ordre, kontakter vi dig ift. ønsket deadline og bestiller derefter varen hjem til dig. Afsendes om 5-21 dageDette er ikke en lagervare. Afsendes efter 5-21 dage fra ordremodtagelse.
175,00 DKK

Vidste du at vi?

  • Har været LEE Filters distributør i mere end 20 år
  • Har danmarks største udvalg af farvefiltreBeskrivelse

Detaljer

Lee quick roll 089

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her