Allen & Heath dLive

dLive er Allen & Heath’s flagskipsserie af digitale mixere til lyd. dLive er opdelt i to serier som består af dLive S Class og dLive C Class. De digitale mixere i dLive serien er perfekte til brug til koncerter, teatre, tourné og TV-produktioner.


Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af lydpulte og tilbehør, så du kan finde lige det, du står og mangler.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 51

Faldende orden
Side

C Class består af en række forskellige modeller C1500, C2500, C3500 og den lette CTi1500 som man kan tage med på sine flyrejser. Fælles for de digitale mixere i C Class er at det er nogle meget kompakte lydpulte ideelle til lydstyring hos teatre, multihaller, virksomheder, kirker, virksomheder og udlejningsselskaber.

dLive C Class forbliver tro mod dLive’s kerne og mission at skabe et digitalt mixing system, der får de mest sofistikerede mixing udfordringer til at føles enkle. De digitale mixere er perfekt til både rutinerede og professionelle samt til nybegyndere.

dLive S Class er en serie af digitale mixere designet særligt til live events, koncerter og tourné. De digitale mixere er kendt for den høje lydkvalitet og robusthed. Der er 3 forskellige modeller af lydpulte i S Class som består af S3000 med 20 fadere, S5000 med 28 fadere og S7000 som har hele 36 fadere. S Class håndterer selv de mest krævende live shows og giver lyddesigneren en masse intuitive værktøjer så fokus altid er på at skabe den perfekte live digitale mixer oplevelse.

Til dLives mixerpulte skal man et MixRack som er hjertet i et hvilket som helst dLive system. dLive har MixRacks i forskellige størrelser alt efter hvor mange inputs og outputs man har behov for. C Class har CDM32, CDM48 og CDM64 MixRack som har alt fra 32 kanaler ind til 64 kanaler ind og fra 16 kanaler ud til 32 kanaler ud. S Class har ligeledes deres egnen serie af MixRack DM32, DM48 og DM64.

Der findes en masse tilbehør til dLive pultene:
dLive MixRacks i forskellige størrelse med forskelligt antal inputs og outputs
Indstikskort som f.eks. Dante 64x64, Dante 128x128, WAVES 3, superMADI, gigaACE mm.
Flightcases
I/O Expanders

Vælg hvordan priserne skal vises