Mikrofoner til PC, Smartphone og Kamera

Hos Light Partner har vi et stort udvalg af både trådløse mikrofoner og mikrofoner med ledning til både PC, Smartphone, mødelokaler og kameraer til forskellige ønsker og behov.

Light Partner lagerfører de mest populære mikrofoner fra Boya. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den type mikrofon, som passer bedst til dit behov.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden

Mikrofoner til Smartphone

Vi har mikrofoner til både android smartphones og iPhones. Både trådløse og med kabel. Vi har mikrofoner med forskellige stik bl.a. USB-C, 3,5 mm. stereo stik, lightning stik mm.


Kan man lave interviews med smartphone?
Ja der findes løsninger som gør det muligt at lave interviews, hvor mere end én lydkilde skal indspilles. Løsningen er perfekt til Youtube, vlogging, facebook, podcast, journalister og mere. Boya har lavet en løsning, som gør det muligt at lave interviews både med kablede mikrofoner og trådløse mikrofoner, som fungerer både til Android og iOS. Du kan derfor hurtigt sætte dit udstyr op uden stor oppakning.


Vi tilbyder kablede mikrofoner til smartphones. Kablet har en længde på 6 meter. Dermed sikrer man sig både en god afstand, men også en stabil kablet forbindelse uden udfald til den som interviewes eller præsenterer:


Vi har trådløse mikrofoner, som giver stor fleksibilitet uden risiko for at kabler beskadiges eller stik som falder ud. Det perfekte valg hvis man ønsker at bevæge sig rundt eller lave dynamiske interviews.

Vi har et stort udvalg af trådløse mikrofoner både til Android og iOS:


Mikrofoner til PC

Vi har bl.a. mødemikrofoner som fungerer som både højttaler og mikrofon perfekt til mødelokaler med flere deltagere. Fx til online møder over Microsoft Teams eller lign.

Derudover har vi mikrofoner designet til gaming og podcasts, samt mikrofoner til interviews hvis dit foretrukne arbejdsredskab f.eks. er en bærbar computer og der er behov for to lydindgange.

Gaming, studie og streaming mikrofoner er kompatible med både Microsoft Windows computere og Mac og kommer med en lang række features som dæmpningsfunktion, bordstativ og kontrolknap så lyden kan indstilles korrekt.


Mikrofoner til kamera

Kameramikrofoner fra Boya kan bruges til at optage lyd under film og TV-produktion, talkshows, interviews, præsentationer og meget mere.

Med Pro Audio mikrofoner fra Boya er du sikret super klar lyd i dine videoer.

Med Boyas trådløse mikrofoner får du lyd i høj kvalitet samtidig med at du kan bevæge dig rundt uden at skulle bekymre dig om ledninger. Systemet består af en sender, en modtager og en knaphulsmikrofon. Det er nemt at tilslutte systemet til dit kamera, så du hurtigt er i gang med at optage lyd.

 

Vælg hvordan priserne skal vises