MR16 / P16 Lavvolt - OSRAM

MR16 / P16 Lavvolt - OSRAM

OSRAM

Certificeret OSRAM Leverandør

OSRAM_CertifiedReseller

OSRAM er en af de førende lyskildeproducenter i verden. I underholdningsbranchen er OSRAMs primære force de store HMI lyskilder som kvalitetsmæssigt er i en klasse for sig.

Vi er ceritificeret af OSRAM som distributør. Dette partnerskab betyder for dig, at vi har et meget bredt udvalg af OSRAM lyskilder, så vi kan dække lige nøjagtig dit behov, og at du er sikret et produkt af højeste kvalitet. Derudover lagerfører vi en stor del af OSRAMs store katalog, og kan levere dag-til-dag til dig.

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken lyskilde du har brug for, så kontakt os gerne. Jo mere du ved om pæren (sokkel, størrelse, evt. tryk på soklen), desto hurtigere kan vi hjælpe dig.

Lyskilde Typer

LOK-IT

Med LOK-IT fra OSRAM får du en naturlig belysning, og endnu højere lysoutput end standard HID lyskilder. Soklen gør pæreskiftet hurtigt og nemt med et enkelt twist.

HMI

OSRAMs HMI serie kommer udover standarden i 3 forskellige varianter. HMI Digital giver en robust og flicker-fri præstation på scene eller set. HMI Studio er en udladningspære som simulerer halogenbelysning. HMI Event er specialdesignet til at repræsentere ægte farver; en metalhalogenid udladningspære.

SIRIUS HRI

Med Sirius HRI får du et højt lysudbytte på grund af short arc og højt internt tryk, klart lys med brillante effekter, lang levetid og letvægts og kompakte reflektorlyskilder med elektronisk forkobling. Lyskilden er nem at udskifte og du er sikret et ensartet lysudbytte i hele levetiden. Perfekt til små og letvægts moving heads.

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her