Ring til os på tlf. +45 97 26 96 00

Medicinsk belysning

Halogenlyskilder fra OSRAM leverer strålende lys, høj lysudgang, konstant farvetemperatur og fremragende farvegengivelse i hele levetiden. De er brugervenlige, kan dæmpes og indeholder ikke kviksølv. Det gør dem ikke blot ekstremt kraftige, men også ekstremt miljøvenlige.

Takket være deres IR-overtrækslag og xenonfyldgas kan de producere op til 50 % mere lys i armaturet i det optiske system. Yderligere reducerer det infrarøde overtrækslag omfanget af varme, der udstråles af lyskilden, eftersom meget af denne varme ledes tilbage til glødetråden. Resultatet er en forøgelse af lyskildens effektivitet på op til 30 %.

XBO-lamper er kortbuelamper, hvor udladningsbuen brænder i en atmosfære bestående af ren xenongas under højt tryk. OSRAM tilbyder en lang række xenon kortbuelamper, der imødekommer selv de højeste krav inden for yderst specifikke anvendelsesformål.

HBO lamper (op til 2000W) er lyskilder med kort brænder, hvor udladningsbuen brænder i en atmosfære af kviksølvdampe og inaktivt gas under højt tryk.

1 til 24 af 68

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 68

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3