Neutrik stik

Neutrik stik

Light Partner lagerfører de vigtigste typer inden for lys, lyd og video, og er meget lydhøre overfor kundernes behov.

Neutrik stik er det nærmeste man kommer på en branche-standard for professionelle teknikere. De er blevet brugt og har bevist sin kvalitet i den krævende tour- og eventbranche gennem mange år. Neutrik er anerkendt globalt, og har eksisteret i mere end 40 år og er førende leverandør af robuste, pålidelige og professionelle tilslutningsløsninger til data, lyd og video.

De hårdføre stik kan holde til at blive pakket op og ned, samt koblet til og fra gang på gang. De sorte Neutrik stik er specielt udviklet til eventbranchen.

Er prisen det vigtigste for dig, har vi desuden konkurrencedygtige priser ved hele kasser - kontakt os gerne for et tilbud.

Sammensæt dine egne Neutrik fiberkabler (Neutrik opticalCON Configurator) - Find det her. Du får et varenummer til sidst, som du kan sende til os, så sender vi en pris til dig på det pågældende kabel med stik. 

1 til 24 af 252

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 252

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her