Manfrotto Digital Director Kit for iPad

Manfrottos Digital Director Kit er et Apple-certificeret interface til styring af Nikon og Canon DSLR-kameraer, samt hele det efterfølgende foto/video workflow og deling af projekter via en iPad-app. Appen fungerer med Digital Directors hardware og omdanner din iPad til en enestående brugerflade, som giver dig et hav af nye muligheder: 

INDSTILLINGER
Alle DSLR nøgleparametre kan overvåges og ændres dynamisk. (Exponering, ISO, Lukkertid, Blænde, Manuel Fokus, Hvidbalance, Billedkvalitet, Fokus/Kamera/Beskæring).

FOTO/FILM
Effektiv realtids “Liveview” via kabelforbundet monitorfunktion (tethering) sikrer højtydende og stabil forbindelse mellem enhederne. Højeste displaykvalitet takket være Apples retina teknologi. Focus Peaking Filter. Markerer de fokuserede dele af billedet. Micro niveau, i video mode. Histogram (både foto-/video mode), Lysstyrke, RGB. Normal funktion – Fuldskærm.

FOTOGRAFERING
Den interaktive fokusering kan bruges til at vælge det korrekte fokuspunkt på skærmen. Det digitale zoom forstørrer det valgte fokuspunkt for at sikre skarp og præcis fokus. Autojustering for portræt positionen.

KONTROL
Download billederne til din iPad. Kontroller alle billedets detaljer ved at downloade en højopløst fil. Alle billedets detaljer kan kontrolleres med ”sædvanlig” iPad betjening og bevægelser med fingrene.

EFTERBEARBEJDNING 
Lav de sidste justeringer: Eksponering, Kontrast, Lys, Beskæring, Roter. Kontroller histogram og EXIF information, gem billedet.

HÅNDTERING
Du har fuld kontrol: Alt fra billedvurdering til arbejdshåndtering, (album, foto-og tilslutningsprofiler).

DEL
Flere måder at dele dit indhold: Direkte til FTP server, via mail, via sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) bare gem de valgte billeder i iPads kamerarulle.

5 vare(r)

pr. side

 1. Manfrotto MVDDSHA Solbeskyttelse for Digital Director iPad Air og iPad Air 2

  Manfrotto MVDDSHA Solbeskyttelse for Digital Director iPad Air og iPad Air 2

  Manfrotto MVDDSHA beskytter din iPad Air/iPad Air 2 mod solen, når du bruger den med en Digital Director.

  Kompatibel med Digital Director for iPad Air og iPad Air 2.

  Vis detaljer
 2. Manfrotto MVDDA13 Digital Director for iPad Air 1Udsolgt

  Manfrotto MVDDA13 Digital Director for iPad Air

  NY FAST LAV PRIS!

  Manfrottos MVDDA13 Digital Director er et Apple-certificeret interface til styring af Nikon og Canon DSLR-kameraer, samt hele det efterfølgende foto- og videoworkflow og deling via en iPad-app. Den indbyggede Apple Micro chip og Cortex®-A8 mikroprocessoren med 600MHz 256MB DRAM ARM® arbejder simultant for at sikre, at kommunikationen mellem iPad Air og kameraet forløber perfekt. Videostreaming mellem enhederne er jævn og konsekvent med extremt kort latens (målt i frames pr. Sek ). Højopløste billeder overføres lynhurtigt til iPad Air (3x hurtigere end med WiFi enheder).

  Den dedikerede Digital Director App (fås i App Store) fungerer med Digital Directors hardware og dens mikroprocessorer og omdanner iPad Air til en enestående brugerflade som muliggør:

  - Realtid “Liveview” funktion.
  - Fjernfotografering samt kontrol af alle nøgleparametre samt fokuspunkt på Canon & Nikon DSLRs i realtid.
  - Downloading og postproduktion af billeder.
  - Deling af billeder.

  Se video nedenunder.

  Vis detaljer
 3. Manfrotto MVDDA14 Digital Director for iPad Air 2 1Udsolgt

  Manfrotto MVDDA14 Digital Director for iPad Air 2

  Manfrottos MVDDA14 Digital Director er et Apple-certificeret interface til styring af Nikon og Canon DSLR-kameraer, samt hele det efterfølgende foto- og videoworkflow og deling via en iPad-app. Den indbyggede Apple Micro chip og Cortex®-A8 mikroprocessoren med 600MHz 256MB DRAM ARM® arbejder simultant for at sikre, at kommunikationen mellem iPad Air 2 og kameraet forløber perfekt. Videostreaming mellem enhederne er jævn og konsekvent med extremt kort latens (målt i frames pr. Sek ). Højopløste billeder overføres lynhurtigt til iPad Air (3x hurtigere end med WiFi enheder).

  Den dedikerede Digital Director App (fås i App Store) fungerer med Digital Directors hardware og dens mikroprocessorer og omdanner iPad Air 2 til en enestående brugerflade som muliggøre:

  - Realtid “Liveview” funktion.
  - Fjernfotografering samt kontrol af alle nøgleparametre samt fokuspunkt på Canon & Nikon DSLRs i realtid.
  - Downloading og postproduktion af billeder.
  - Deling af billeder.

  Se video nedenunder.

  Vis detaljer
 4. Manfrotto MVDDM14 Digital Director for iPad Mini 2+3 1Udsolgt

  Manfrotto MVDDM14 Digital Director for iPad Mini 2+3

  NY FAST LAV PRIS!

  Manfrottos MVDDM14 Digital Director er et Apple-certificeret interface til styring af Nikon og Canon DSLR-kameraer, samt hele det efterfølgende foto- og videoworkflow og deling via en iPad-app. Den indbyggede Apple Micro chip og Cortex®-A8 mikroprocessoren med 600MHz 256MB DRAM ARM® arbejder simultant for at sikre, at kommunikationen mellem iPad Mini 2+3 og kameraet forløber perfekt. Videostreaming mellem enhederne er jævn og konsekvent med extremt kort latens (målt i frames pr. Sek ). Højopløste billeder overføres lynhurtigt til iPad Mini 2+3 (3x hurtigere end med WiFi enheder).

  Den dedikerede Digital Director App (fås i App Store) fungerer med Digital Directors hardware og dens mikroprocessorer og omdanner iPad Mini 2+3 til en enestående brugerflade som muliggøre:

  - Realtid “Liveview” funktion.
  - Fjernfotografering samt kontrol af alle nøgleparametre samt fokuspunkt på Canon & Nikon DSLRs i realtid.
  - Downloading og postproduktion af billeder.
  - Deling af billeder.

  Se video nedenunder.

  Vis detaljer
 5. Manfrotto MVDD01CASE Digital Director TaskeUdsolgt

  Manfrotto MVDD01CASE Digital Director Taske

  Manfrotto MVDD01CASE taske til at organisere, beskytte og transportere dit Digital Director system. I tasken er der plads til en Digital Director, strømforsyning, 1 meter USB kabel og 4 x AA batterier. 

  Passer til Digital Director for iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3 og iPad mini 2.

  Vis detaljer

5 vare(r)

pr. side

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her