Portman Lights EVO™


EVO™-serien er den seneste familie af produkter fra Portman Lights. P1 Retro, P2 Hexaline og P3 PIX3L har alle fået en gennemgribende opdatering og fås nu med LED teknologi, special redesignede reflektorer og moderne styring. EVO™ serien er beholdt i det velkendte design, og kombinerer nu de tidsløse hexagonale former med innovative LED kilder, der kan emulere alle styrkerne ved halogenlys. EVO™ serien tilbyder tunable white fra 1600K til 3200K samt RGBW, så man også har mulighed for farve i sit lysdesign.

Den samlede strøm i LED'erne i EVO™ serien varierer fra 210W til 340W afhængigt af modellen (210W i P3 EVO, 300W i P2 EVO, 340W i P1 EVO).

 
Pris
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden

Ved lav lysintensitet lyser EVO serien op i en varm farve på 1600K, og ved maksimal lysstyrke når de 3200K. Man kan selv vælge forskellige dimmerkurver. Der er også strobe-mode tilgængelig. I hver lampe er disse kilder parret med RGBW-kilder, der fylder lampereflektorerne med farve.

Produkterne er udstyret med 5-pin XLR (input/output) stik. Det er også muligt at bruge et WDMX-modul (tilkøb), så armaturerne kan styres trådløst. Hver lampe er udstyret med 6 DMX-modes med et højt antal kanaler (9-47 kanaler i P3 EVO, 12-67 kanaler i P2 EVO og 13-77 kanaler i P1 EVO) og har indbyggede makroer til at køre lampen i standalone-tilstand. Lamperne understøtter RDM-protokollen.

Vælg hvordan priserne skal vises