Bæredygtige tiltag

Hos Light Partner tror vi på realistiske målsætninger og arbejder med konkrete indsatser mod bæredygtighed. Vi ønsker konstant at forbedre os, og efterhånden som vi når vores mål, sætter vi nye, der skridt for skridt kan reducere vores klimaaftryk. 


Ladestander til elbiler

2023

Vi har opsat en ladefacilitet til elbiler, da vi ønsker at kunne tilbyde strøm til vores medarbejdere og kunder samt oplade vores egen firmabil.


Nyeste firmabil er elbil

2023

Vores nyeste firmal er en elbil, VW ID.3. 


Affaldssortering

2022 

Vi sorterer affald i hele huset. Alt fra en bananskræl i køkkenet til metalrester i værkstedet bliver sorteret i de korrekte spande/containere. 


Termoflasker

2022

Vi har valgt at investere i termoflasker til alle medarbejdere, således vi kan nedbringe forbruget af engangsplastikflasker i hverdagen.


Ordrer leveres samlet

2000

Hvis en kunde laver flere ordrer i løbet af dagen, sørger vi for, at de automatisk leveres sammen. Kunden får besked ved levering af restordrer, så flere ordrer kan samles til én forsendelse.


Genbrugskasser

1991

Lige fra begyndelsen har vi genbrugt papkasser til at sende vores varer afsted. Vi sætter vores eget genbrugsstempel på kasserne, så kunderne kan se, at det er en genbrugskasse. 


Vælg hvordan priserne skal vises