Spotlight Hyperion hos Det Kongelige Teater.

For at sikre den bedst mulige oplevelse, for publikum, havde Det Kongelige Teater brug for at opgradere deres faste frontlys med LED profiler for et mere teknisk, moderne set-up. 

Valget faldt på de populære profiler; Spotlight Hyperion 300W i Tunable White (2700K-6500K) med zoom optik (15°-30°). Lamperne var ideelle, da de levede op til teatrets krav med højt output, flot farvegengivelse (CRI 95), utrolig jævn dæmpning samt at de er støjsvage og energieffektive.

Spotlight lamperne blev monteret på forskellige niveauer på de to øverste balkoner i salen med kort afstand til publikum. Det var derfor vigtigt med støjsvage lamper, der altid er stabile.

Derudover syntes både lysmestre og regulatorer at lamperne er fysisk robuste, og kvaliteten mærkes tydeligt ved justering af både knive og zoom/fokus samtidig med, at de værdsætter, de ekstra muligheder der er ved at have en variabel hvid LED kilde, som kan justeres trinløst fra 2700K til 6500K. Den smukke teatersal er hermed sikret en god løsning til fremtiden. 

Vælg hvordan priserne skal vises