Green-Go

Green-GO kommunikationssystemet er et Ethernet-netværk baseret digitalt intercom system, som ikke bruger en center matrix til at forbinde alle enheder. Green-GO enhederne har nemlig hver især deres egen engine, og enhederne kommunikerer med hinanden via en fælles konfigurationsfil på netværket.

Et intercom system fra Green-GO er meget fleksibelt og skalérbart, da du kan lave et intercom system fra 2 til 3000 brugere. Derudover har du mulighed for at konfigurere op til 250 forskellige grupper.  

Med Green-GO intercom er der mange muligheder for at sende et lydsignal ind eller tage et lydsignal ud af systemet med de forskellige interfaces. Læs mere om dem nedenfor eller giv os et kald (+45 97 26 96 00), så du kan høre mere om dine muligheder med Green-GO. 

23 vare(r)

pr. side

 1. Green-GO 2-wire Analog Interface

  Green-GO 2-wire Analog Interface

  Green-GO 2-Wire interface integrerer basis 2-wire/partyline analoge intercom-system i Green-GOs digitale Ethernet-netværk.

  Features:
  - Backlit menu display and rotary encoder for interface setup
  - Powered by PoE (802.3af-2003 standard) or separate 12v DC power supply (not included)
  - 2 EtherCon LAN sockets with 100MBit switch
  - 3-pin XLR port for 2-wire connection
  - audio line-in and audio line-out on 3-pin XLR
  - Option for AC/DC call

  Klik her for at læse mere på leverandørens hjemmeside.

  Vis detaljer
 2. Green-Go Quad 4-wire interface

  Green-Go Quad 4-wire interface

  Green-GO Quad 4-wire Interface kan forbinde ethvert 4-wire analogsystem til dit Green-GO-netværkssystem. Derudover kan den også bruges som generel line in/out enhed i dit Green-GO system. På den måde kan du fx tage Program Audio ind i dit Green-Go system fra FOH pulten til koncerter eller konferencer, så alle brugere har lyden i ørene under koncerten eller konferencen.

  En tredje konfigurationsmulighed er også at interfacet kan opsættes i fuld user-mode for hver enkelt port.  
  Hver 4-wire port i interfacet består af en 3 polet XLR ind- & udgang samt et Sub-D9 stik for GPIO styring. Alle porte kan konfigureres individuelt via opsætningsmenuen på interfacet.

  Quad 4-wire interfacet har en stor TFT farveskærm til nem og hurtig opsætning og menu navigation. Displayet vil give et hurtigt overblik over overførte og modtagne audiosignaler og niveauer.

  Vis detaljer
 3. Green-GO InterfaceX

  Green-GO InterfaceX

  Green-GO INTERFACEX er en enhed der samler alle funktionerne fra både et 2-wire interface og et 4-wire interface i en samlet 19” enhed og integrerer det i Green-GOs digitale Ethernet-netværk

  4-wire delen giver et audio in/out interface med GPI/O stik, som forbindes til en eksisterende matrix eller andre analoge interface produkter (program audio in/announce out). De dobbelte in/out XLR porte tillader to separate audio signaler (eller et stereo signal) at blive indsat i Green-GO netværk og sendes til en anden placering på det samme Ethernet-netværk.

  2-wire/partyline interface delen forbinder systemet til et eksisterende partyline system. Alle portene kan konfigureres individuelt via opsætningsmenuen på Green-GO InterfaceX.

  Derudover er der to digitale GPI/O 9-pin D-type forbindelser.

  Vis detaljer
 4. Green-GO 32 Channel Beltpack X Sort

  Green-GO 32 Channel Beltpack X Sort

  Green GO 32 Channel Beltpack i sort.

  Green-GO kommunikationssystemet er et Ethernet-netværk baseret digitalt intercom system, som ikke bruger en center matrix til at forbinde alle enheder. Green-GO enhederne har nemlig hver især deres egen engine, og enhederne kommunikerer med hinanden via en fælles konfigurationsfil på netværket. Et intercom system fra Green-GO er meget fleksibelt og skalérbart, da du kan lave et intercom system fra 2 til 3000 brugere. Derudover har du mulighed for at konfigurere op til 250 forskellige grupper.  

  Beltpack X kan gøre brug af 32 tilgængelige kanaler og en program lydkanal. Det betyder, at brugerne kan tale med flere grupper eller direkte (og privat) til andre brugere. Du kan meget nemt opskalere dit Green-GO-netværk ved blot at tilføje flere enheder til det.

  Beltpack X er drevet gennem et Power over Ethernet-stik på bagsiden. Ligeledes på bagsiden er et 4-polet XLR-headset stik.

  Klik her for at læse mere på Green-go's hjemmeside.

  Vis detaljer
 5. Green-GO Walkie-Talkie Interface

  Green-GO Walkie-Talkie Interface

  Green-GO interface til at tilslutte Walkie-Talkie radio systemer til dit Green-GO netværk. 

  Én radiokanal bliver til én gruppe på Green-GO netværket. 

  OBS: Walkie-Talkien tilsluttes til interfacet gennem et D-SUB 9 stik. Tilslutningskabel er specifikt for hvert radio system, og medfølger derfor ikke. 

  Vis detaljer
 6. GreenGo Intercom Bridge Front

  Green-GO Bridge Intercom interface til netværk

  Bridge interface gør det muligt at konvertere Green-GO intercom trafik til IP-netværkstrafik, og dermed sende det over fx. internet. Det gør det muligt at forbinde flere lokationer med Green-GO Intercom via internettet.

  Desuden gør Bridge det muligt at bruge den gratis iPhone app til Green-GO Intercom, så man via et trådløst netværk kan tale med alle andre beltpacks og stationer.

  Green-GO Intercom er netværksbaseret intercom til professionelle applikationer som broadcast, tv, film, teater, events mm. Høj lydkvalitet og lav forsinkelse (latency).

  Dette er et teknisk produkt - kontakt os gerne for tilbud på en samlet pakke inklusiv hjælp til opsætning. 

  Vis detaljer
 7. Green-GO 6 Way rackmount battery charger

  Green-GO 6 Way rackmount battery charger

  Green-GO 6 Way rackmount battery charger.

  Green-GO 1unit rack montérbar lader, som gør det nemt at oplade op til 6 stk batterier til wireless beltpacks på én gang.

  Batterierne klikkes blot ud af Beltpacken og i laderen, som så sørger for, at der er friske batterier til næste show. Du kan følge med i ladestatus på hvert enkelt batteri på forsiden af laderen. 

  Vis detaljer
 8. Green-GO Wireless Antenna

  Green-GO Wireless Antenna

  Green-GO Wireless Antenna er en del af Green-GOs trådløse kommunikationssystem og er baseret på DECT teknologi.

  En trådløs antenne forsyner op til fire trådløse Beltpacks, og hver trådløs Beltpack X kan tilsluttes til fire trådløse antenner.

  Green-GO Wireless Antenna kan også integrere Wireless Beltpack X i et eksisterende kablet netværk, ved blot at tilslutte den trådløse antenne og klone konfigurationen til Wireless Beltpack(s).

  Vis detaljer
 9. Green-GO Wireless Beltpack X

  Green-GO Wireless Beltpack X

  Wireless Beltpack X kan gøre brug af 32 tilgængelige kanaler og en program lydkanal. Det betyder, at brugerne kan tale med flere grupper eller direkte (og privat) til andre brugere. Du kan meget nemt opskalere dit Green-GO-netværk ved blot at tilføje flere enheder til det.

  Green-GO Wireless Beltpack X er baseret på DECT-teknologi og kan nemt kombineres med et kablet system ved hjælp af en Green-GO trådløs antenne. Der er ikke behov for en separat interface til at forbinde Wireless Beltpack X til et eksisterende kablet netværk. Ved blot at tilslutte den trådløse antenne og klone konfigurationen til de trådløse Beltpacks, er den trådløse enhed fuldt integreret.

  Green-GO Wireless Beltpack X har en OLED-skærm i høj opløsning, der viser information om kanaler, cue signaler og de forskellige funktioner, der betjenes af de fire knapper på forsiden af ​​den trådløse Beltpack. Disse knapper kan konfigureres til at give øjeblikkelig adgang til op til fire kanaler.

  Green-GO kommunikationssystemet er et Ethernet-netværk baseret digitalt intercom system, som ikke bruger en center matrix til at forbinde alle enheder. Green-GO enhederne har nemlig hver især deres egen engine, og enhederne kommunikerer med hinanden via en fælles konfigurationsfil på netværket. Et intercom system fra Green-GO er meget fleksibelt og skalérbart, da du kan lave et intercom system fra 2 til 3000 brugere. Derudover har du mulighed for at konfigurere op til 250 forskellige grupper.  

  Vis detaljer
 10. Green-Go Reservebatteri for Wireless Beltpack X

  Green-Go Reservebatteri for Wireless Beltpack X

  Green-GO energy pack reservebatteri som kan bruges sammen med Wireless Beltpack X og 6-Way Battery Charger. 

  Vis detaljer
 11. Green-GO Rack mount 9-port T poe switch

  Green-GO Rack mount 9-port T poe switch

  9 ports Ethernet Switch med 8 stk. 10/100Mbps PoE porte på fronten og 1 stk. uden PoE på bagsiden. Switchen er lavet til Green-GO systemet, men kan også bruges til andre PoE enheder, som for eksempel PoE powered netværks noder.

  Green-GO Switch 8.1 er designet specielt til integration af et Green-GO kommunikationssystem i et eksisterende Ethernet-netværk og for at levere en Power Over Ethernet-forsyning til Green-GO outstations.

  Bygget i robust kvalitet, der kan holde til at blive brugt i Eventbranchen og til tourne livet.

  Læs mere på leverandørens hjemmeside.

  Vis detaljer
 12. Green-GO Beacon Call indicator

  Green-GO Beacon Call indicator

  Green-GO Beacon er en opkaldsindikator. Det har en gennemsigtig front og indvendige lysdioder, der vil udløse et blinkende rødt signal, når den modtager et opkald. 

  Når du modtager et advarselsopkald, blinker Beacon hvidt og rødt.

  For at konfigurere gruppen, som Beacon skal reagere på, skal du blot trykke på knappen på bagsiden. Den næste gruppe, der sender en opkaldskommando, bliver Beacon enheden tilknyttet til. Du kan også indstille en bruger via Green-GO Control software.

  Vis detaljer
 13. Green-GO Slim Audio Interface 2-Wire

  Green-GO Slim Audio Interface 2-Wire

  Green-GO 2-Wire Slim Audio Interface forbinder 2-wire analog intercom-systemer til Green-GOs intercom system. Det 2-wire / Partyline intercom system som ønskes tilsluttet, forbindes via den 3-polede XLR-port på interfacet. Porten kan konfigureres via opsætningsmenuen i displayet.

  Du har mulighed for at få sendt Program audio (koncert/konference lyd) samt meddelser fra Green-GOs intercom-system ud i det i det tilsluttede 2-wire / Partyline intercom-system.

  Det kompakte interface er ideel til de steder, hvor pladsen er trang, og hvor der ikke er mulighed for at placere et rack.

  Features:
  - Assign users or groups to up to 32 available channels
  - Audio Line setup with Auto Null, call option, dynamics etc.
  - 1x etherCON RJ45 port
  - 1x 3-pin XLR port for 2-wire tilslutning
  - Powered by PoE (802.3af-2003 standard)

  Vis detaljer
 14. Green-GO Slim Audio Interface 4-Wire

  Green-GO Slim Audio Interface 4-Wire

  Green-GO 4-Wire Slim Audio Interface kan fungere som generel line in/out enhed i Green-GO's intercom system. Interfacet bruges fx til at tage Program Audio ind i Green-Go systemet fra FOH pulten til koncerter eller konferencer, så alle brugere har lyden i ørene under koncerten eller konferencen. Interfacet kan også bruges til at tage lyd ud af Green-Go systemet som eksempelvis meddelser, hvor interfacet er tilsluttet et lydanlæg. 

  Det kompakte interface er ideel til de steder, hvor pladsen er trang, og hvor der ikke er mulighed for at placere et rack. 

  Features:
  - Option to switch between Line In/Out mode and User mode
  - 1x etherCON RJ45 port
  - 1x 3-pin XLR Line In port
  - 1x 3-pin XLR Line Out port
  - Powered by PoE (802.3af-2003 standard)

  Vis detaljer
 15. Green-GO Switch 5 Truss Mount

  Green-GO Switch 5 Truss Mount

  Green-GO Switch 5 er designet specielt til integration af et Green-GO kommunikationssystem i et eksisterende Ethernet-netværk og til at levere en Power Over Ethernet-forsyning til Green-GO outstations.

  Denne Ethernet-switch har 4 stk. 10 / 100Mbps-PoE porte og 1 stk. uden PoE. Switchen har en kraftig processor for at undgå netværks- og data nedbrud.

  Der kan tilkøbes 19" rackmonteringsbeslag. Se under "passer til dette produkt".

  Vis detaljer
 16. Green-GO 32 channel Rack station

  Green-GO 32 channel Rack station

  Green-GO Multi-Channel Rack Station giver direkte adgang til 32 separate brugere eller grupper gennem individuelle multifarvede trykknapper. Hver knap kan tildeles til en enkelt bruger eller en gruppe. Trefarvede TFT-touchskærme angiver navn, lydstyrke og status for kanalerne. Trykknapperne ved siden af ​​touchskærmen bruges til at styre driftsfunktionerne for hver kanal ('Talk', 'Listen', 'Call' eller 'Cue' - afhængigt af hvilken funktion der vælges).

  Multi-Channel Rack Station har en intern højttaler. Et 3-polet XLR-mikrofonstik på frontpanelet gør det muligt at tilslutte en mikrofon (medfølger ikke). På bagsiden er der to Ethernet LAN-porte med en intern 100MB switch. Der er også en GPIO-forbindelse placeret på bagsiden af ​​enheden (2x in, 2x out). Derudover er der en 3 Pol XLR line in og line out for eks. tilslutning af scene lyd.

  Der findes en Green-GO Multi Channel Rack (MCXEXT) udvidelse og en Desk (GGO-MCXDEXT) udvidelse, som fungerer som en slave enhed til MCX.

  Vis detaljer
 17. Green-GO Multi-Channel Desk Station

  Green-GO Multi-Channel Desk Station

  Green-GO Multi-Channel Desk Station giver direkte adgang til 32 separate brugere eller grupper gennem individuelle multifarvede trykknapper. Hver knap kan tildeles til en enkelt bruger eller en gruppe. Trefarvede TFT-touchskærme angiver navn, lydstyrke og status for kanalerne. Trykknapperne ved siden af ​​touchskærmen bruges til at styre driftsfunktionerne for hver kanal ('Talk', 'Listen', 'Call' eller 'Cue' - afhængigt af hvilken funktion der vælges).

  Multi-Channel Desk Station har en intern højttaler. Et 3-polet XLR-mikrofonstik på frontpanelet gør det muligt at tilslutte en mikrofon (medfølger ikke). På bagsiden er der to Ethernet LAN-porte med en intern 100MB switch. Der er også en GPIO-forbindelse placeret på bagsiden af ​​enheden (2x in, 2x out). Derudover er der en 3 Pol XLR line in og line out for eks. tilslutning af scene lyd.

  Der findes en Green-GO Multi Channel Rack (MCXEXT) udvidelse og en Desk (GGO-MCXDEXT) udvidelse, som fungerer som en slave enhed til MCXD.

  Green-GO kommunikationssystemet er et Ethernet-netværk baseret digitalt intercom system, som ikke bruger en center matrix til at forbinde alle enheder. Green-GO enhederne har nemlig hver især deres egen engine, og enhederne kommunikerer med hinanden via en fælles konfigurationsfil på netværket. Et intercom system fra Green-GO er meget fleksibelt og skalérbart, da du kan lave et intercom system fra 2 til 3000 brugere. Derudover har du mulighed for at konfigurere op til 250 forskellige grupper.  

  Vis detaljer
 18. Green-GO 32 Channel BPXSP Beltpack, Sport-Wired

  Green-GO 32 Channel BPXSP Beltpack, Sport-Wired

  BPXSP Beltpack er udviklet til udendørs brug ved hjælp af en baggrundsbelyst LCD-skærm til lettere visning i sollys. Derudover har den større knapper, som gør at den også kan betjenes med handsker på.

  Green-GO kommunikationssystemet er et Ethernet-netværk baseret digitalt intercom system, som ikke bruger en center matrix til at forbinde alle enheder. Green-GO enhederne har nemlig hver især deres egen engine, og enhederne kommunikerer med hinanden via en fælles konfigurationsfil på netværket. Et intercom system fra Green-GO er meget fleksibelt og skalérbart, da du kan lave et intercom system fra 2 til 3000 brugere. Derudover har du mulighed for at konfigurere op til 250 forskellige grupper.  

  Beltpack X kan gøre brug af 32 tilgængelige kanaler og en program lydkanal. Det betyder, at brugerne kan tale med flere grupper eller direkte (og privat) til andre brugere. Du kan meget nemt opskalere dit Green-GO-netværk ved blot at tilføje flere enheder til det.

  Beltpack X er drevet gennem et Power over Ethernet-stik på bagsiden. Ligeledes på bagsiden er et 4-polet XLR-headset stik.

  Vis detaljer
 19. Green-GO Wireless WBPXSP Beltpack, Sport-Wired

  Green-GO Wireless WBPXSP Beltpack, Sport-Wired

  BPXSP Beltpack er udviklet til udendørs brug ved hjælp af en baggrundsbelyst LCD-skærm til lettere visning i sollys. Derudover har den større knapper, som gør at den også kan betjenes med handsker på.

  Wireless Beltpack X kan gøre brug af 32 tilgængelige kanaler og en program lydkanal. Det betyder, at brugerne kan tale med flere grupper eller direkte (og privat) til andre brugere. Du kan meget nemt opskalere dit Green-GO-netværk ved blot at tilføje flere enheder til det.

  Green-GO Wireless Beltpack X er baseret på DECT-teknologi og kan nemt kombineres med et kablet system ved hjælp af en Green-GO trådløs antenne. Der er ikke behov for en separat interface til at forbinde Wireless Beltpack X til et eksisterende kablet netværk. Ved blot at tilslutte den trådløse antenne og klone konfigurationen til de trådløse Beltpacks, er den trådløse enhed fuldt integreret.

  Green-GO Wireless Beltpack X har en OLED-skærm i høj opløsning, der viser information om kanaler, cue signaler og de forskellige funktioner, der betjenes af de fire knapper på forsiden af ​​den trådløse Beltpack. Disse knapper kan konfigureres til at give øjeblikkelig adgang til op til fire kanaler.

  Green-GO kommunikationssystemet er et Ethernet-netværk baseret digitalt intercom system, som ikke bruger en center matrix til at forbinde alle enheder. Green-GO enhederne har nemlig hver især deres egen engine, og enhederne kommunikerer med hinanden via en fælles konfigurationsfil på netværket. Et intercom system fra Green-GO er meget fleksibelt og skalérbart, da du kan lave et intercom system fra 2 til 3000 brugere. Derudover har du mulighed for at konfigurere op til 250 forskellige grupper. 

  Vis detaljer
 20. Green-GO 24 channels udvidelse for MCXD

  Green-GO 24 channels udvidelse for MCXD

  Green-GO Multi-Channel Desk Extension er ekstraudstyr til Multi-Channel Rack eller Desk Station og giver direkte adgang til 24 ekstra separate brugere eller grupper gennem individuelle multicolour push-knapper.

  Hver knap kan tildeles til en enkelt bruger eller en gruppe. TFT-touchskærme med fire farver angiver navn, lydstyrke og status for kanalerne. Knapperne ved siden af ​​touchskærmen bruges til at styre driftsfunktionerne for hver kanal ('Talk', 'Listen', 'Call' eller 'Cue' - afhængigt af hvilken funktion der vælges).

  Green-GO Multi-Channel Desk Extension fungerer som en slave enhed til MCX eller MCXD.

  Vis detaljer
 21. Green-GO 24 Channels udvidelse for MCX

  Green-GO 24 Channels udvidelse for MCX

  Green-GO Multi-Channel Rack Extension er ekstraudstyr til Multi-Channel Rack eller Desk Station og giver direkte adgang til 24 ekstra separate brugere eller grupper gennem individuelle multicolour push-knapper.

  Hver knap kan tildeles til en enkelt bruger eller en gruppe. TFT-touchskærme med fire farver angiver navn, lydstyrke og status for kanalerne. Knapperne ved siden af ​​touchskærmen bruges til at styre driftsfunktionerne for hver kanal ('Talk', 'Listen', 'Call' eller 'Cue' - afhængigt af hvilken funktion der vælges).

  Green-GO Multi-Channel Rack Extension fungerer som en slave enhed til MCX eller MCXD.

  Vis detaljer
 22. Green-GO WPX Wall Panel X Station

  Green-GO WPX Wall Panel X Station

  Wall Panel X er en vægmonteret version af beltpacken med direkte adgang til tre kanaler (enten til en enkelt bruger eller til en gruppe). Vægpanelet har en integreret højttaler og en headset tilslutning.

  Wall Panel X giver dig mulighed for at oprette forbindelse til alle ønskede stationer på Green-GO-netværket. Den har en fuldfarve TFT touch skærm. Vægpanelet har en volumeknap samt tre knapper på forsiden af ​​panelet, som giver øjeblikkelig adgang til de tre kommunikationskanaler. Alle matrix data gemmes internt.

  Wall Panel X kan gøre brug af 32 tilgængelige kanaler, en program lydkanal og en ekstra kanal til direkte brugerkommunikation på headsettet. Der er et ekstra sæt kanaler til rådighed for højttaleren. Det betyder, at brugerne kan tale med flere grupper eller direkte (og privat) til andre brugere.

  Vis detaljer
 23. Green-GO 8-channel Green-GO outstation desksRest Parti

  Green-GO 8-channel Green-GO outstation desks

  Stand: Ny - Restparti

  Green-GO 8-channel Green-GO outstation desk. Denne Multi-Channel Desk Station med 8 kanaler har en intern højttaler samt et 3-polet XLR-mikrofonstik på frontpanelet gør det muligt at tilslutte en mikrofon. (medfølger ikke).

  Multi-channel desk stations giver et klart overblik over mange kanaler og tilbyder et simpelt interface til at lytte og tale med udvalgte kanaler. Dette gør systemet velegnet til komplekse live events og broadcast-applikationer, hvor flere intercom-kanaler skal overvåges samtidigt, mens de taler med en eller flere udvalgte kanaler.

  Vis detaljer

23 vare(r)

pr. side

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her