Teknisk support

 
Light Partner support team
Martin
Michael
Jannik
 
 

Har du spørgsmål til vores produkter eller lignende, er du velkommen til at sende en mail til mail@lightpartner.dk.

Har du brug for teknisk support, er der flere måder at komme i gang på:


1.
Send en mail til support@lightpartner.dk - så kontaktes du automatisk af en medarbejder, der ved noget om netop den produkttype, du spørger til. Når du har sendt en email til vores support mail, bør du modtage et automatisk svar om at beskeden er modtaget med det samme. Modtager du ikke denne mail, så kontakt os gerne via telefon, da besked kan være fanget i dit eller vores spamfilter.
 
 


2. Ring til os på 97 26 96 00 - så får du en supportmedarbejder i røret, som vil hjælpe dig videre med problemstillingen.

Vores mål for ovenstående punkter, er at du får et kvalificeret svar inden for max 2 timer (man-fre 9-16.30). Er problemstillingen meget kompleks kan selve løsningen tage længere, men så ved du vi er på sagen.

Udenfor vores normale åbningstid, sigter vi efter at give et svar inden for 24 timer.

Al support fra Light Partner - uanset kontaktmetode - er selvfølgelig gratis!

Nødsupport

Står du med et problem lige før et show som skal løses her og nu og ikke kan vente, er du meget velkommen til at fange os på nødtelefonen : +45 70221721

Dette nummer stiller videre til en medarbejders telefon, som vil svare hurtigst muligt. Denne service er selvfølgelig også gratis og reserveret til problemer som ikke kan vente til normal arbejdstid.

Fjernsupport

Har du brug for fjernsupport, så brug denne knap efter aftale med Light Partner support. Tryk på knappen nedenunder og kør filen der kommer ned - så kan vi (efter du har accepteret det på skærmen) fjernstyre din enhed.

Download TeamViewer


Light Partner Quicksupport 

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Vælg hvordan priserne skal vises: