Pandelamper og lygter

Vi har hos Light Partner et omfattende udvalg af pandelamper til både professionelt brug samt til motion og hobby. Pandelamper fra Petzl kommer med en lang række forskellige features bl.a. lysstyrker fra 300 lm til hele 1100 lumen. En lang række forskellige farver og mønstre, lys i RGB samt rødt lys som ikke er så blændende, hvis man deltager i begivenheder med andre. Til Petzl serie af pandelamper er det muligt at tilkøbe et genopladeligt batteri så du er fri for at udskifte AAA batterier hver gang lampen går tør. Det genopladelige batteri oplades nemt via USB.

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 33

Faldende orden
Side

Hvilken pandelampe skal jeg vælge?

Valg af pandelygte afhænger meget i hvilke sammenhænge pandelampen skal bruges. Hos Light Partner har vi et stort udvalg af LED pandelygter med mange forskellige features og farver.


Hvornår er det en god idé at bruge en pandelampe?

- Til rigging, scenearbejde i mørke miljøer
- Motion, oplagt til motionsløb og orienteringsløb
- Geocaching
- Arbejdssituationer hvor man ønsker at have sine hænder fri f.eks. på et værksted


Hvor mange lumen skal en pandelampe have?

200-300 lumen er i de fleste situationer tilstrækkeligt til f.eks. løbeturen om aftenen eller tidlig morgen, skal man bruge pandelygte i arbejdssammenhæng f.eks. til rigging eller på et værksted anbefaler vi at man går lidt op i kvalitet og lysstyrke, en populær model til rigging er f.eks. Petzl Tactikka som leverer 300lm, skal man bruge en pandelygte til f.eks. orienteringsløb om aftenen, tekniske opgaver under koncerter og shows eller vedligeholdelsesopgaver i mørke miljøer anbefaler vi f.eks. Petzl Swift RL PRO på 900lm.


Hvilke ting skal du holde øje med inden du vælger din pandelampe?

-  Er pandelampen støv- og vandtæt?
I mange arbejdssituationer og under motion kan pandelampen bliver udsat for både støv og regn, derfor er det vigtigt man kigger på IPX klassificeringen på landelygten hos Light Partner tilbyder vi pandelamper som er IPX4 klassificerede som holder støv og vand ude af pandelampen.

- Vægt og komfort
I mange situationer kan vægten og komforten have stor betydning især hvis man skal anvende pandelygten i længere tid. Et eksempel på en god og let pandelampe kunne være Petzl Tikkina med sin vægt på blot 81g

- Rækkevidde og brændetid
Alt afhængig af hvor kraftig lampen er samt hvilken indstilling lampen er sat på kan rækkevidden og brændetiden variere meget. Ved Petzl Tactikka Core pandelampen har lampen forskellige lysstyrker f.eks. distance vision som giver en række vidde på helt op til 90 m. med en brændetid på 2 timer. Movement med en rækkevidde på 45 meter og en brændetid på 12 timer.

Vælg hvordan priserne skal vises