Foto / Video stativer

Hos Light Partner finder du et stort udvalg af kamerastativer i mange forskellige varianter og udgaver. Der er et stativ til alle lige fra nybegyndere til professionelle. Vi tilbyder kamerastativer i materialer som aluminium og kulfiber, der hver især er egner sig godt til forskellige situationer. Der er både kamerastativer med kuglehoved, fluid-hoved, og 3-vejshoved i store og små modeller og til både telefon og kamera.


Er du på udkig efter et godt og fleksibelt kamerastativ, kan du med fordel gå på opdagelse her på siden eller se de andre varianter af foto og video stativer. 

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 120

Faldende orden
Side

Kamerastativ i aluminium, kulfiber og stål

Et kamerastativ er nødvendigt udstyr, uanset om der skal skydes flotte landskabsbilleder, portrætbilleder eller om stativet blot skal bruges til det årlige familie billede. Det er særdeles praktisk i situationer, hvor det kan være svært at holde kameraet stille, og du undgår let uskarpe og rystede billeder.


I udvalget på siden finder du kamerastativ i alu, kulfiber og stål, der hver især er egnede til forskellige situationer, erfaring og udstyrsniveau. Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvad dit stativ skal bruges til. Et let kamera stativ i kulfiber kommer i flere størrelser, og den mindste udgave vil eksempelvis egne sig godt som rejse kamerastativ, hvor det let kan pakkes ned og tages med på ferien, uden at det hverken fylder eller vejer uhensigtsmæssigt. 


Et større letvægt kamerastativ kan derimod sagtens bruges til tungt udstyr, og de fleste modeller har komposit kulfiber i bunden, der sikrer at dit kamerastativ i letvægt, stadig er virkelig stabilt med høj bæreevne. 


Et aluminium kamerastativ giver også en yderst god stabilitet og holdbarhed, og også disse findes i mange forskellige størrelser. Et robust og kompakt kamerastativ er særligt vigtigt, hvis det skal benyttes til et tungt kamera.


Kamerastativ i forskellige varianter

Et godt kamerastativ kan have mange udformninger. Uanset om du leder efter et lille kamerastativ til et mindre kamera eller et højt kamerastativ, vil du finde begge dele og meget mere her på siden. Et fleksibelt kamerastativ giver dig også mulighed for at indstille i højden, så du selv kan finde netop den position, der passer dig bedst. 


På siden finder du et stort udvalg af tripod kamerastativ, men ønsker du i stedet dit kamera på et etbensstativ kan du finde dem her.


Nogle stativer kommer med kuglehoved eller 3-vejshoved, mens andre er udformet som et kamerastativ med arm. Det er meget individuelt, hvilken løsning der er den foretrukne, men alle vil give dig stor mulighed for indstilling og høj fleksibilitet. 


Kamerastativ til mobil 

Er du på udkig efter et kamerastativ til mobil tilbyder vi også dette. Flere af modellerne kommer med mobilholder til kamerastativ så din smartphone kan monteres på stativet. Flere og flere er begyndt at benytte sig af deres telefon eller tablet til billeder, og derfor et kamerastativ til iPad eller iPhone også blevet mere udbredt, og er et vigtigt redskab, når du skal tage det perfekte billede. 


Er du på udkig efter et mindre kamerastativ til din telefon, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af mini stativer, som er særdeles velegnet som et lille kamerastativ til alt fra iPhone 11 og de andre Apple modeller til Android telefoner. 

Vælg hvordan priserne skal vises