Kamera stativer

Er du på udkig efter et godt kamerastativ, så er du landet på den rigtige side. Her på siden finder du mange stativer i alle former og størrelser. Du finder blandt andet stativer som både kan holde det tunge og lette udstyr. Vi tilbyder kamerastativer i materialer som aluminium og kulfiber, der hver især er egner sig godt til forskellige situationer. Hvad end du mangler et kamerastativ til at fotografere perfekte billeder, filme YouTube videoer eller noget helt tredje, så kan du helt sikkert finde et kamerastativ, som passer til dit behov. I sortimentet nedenfor finder du både kamerastativer med kuglehoved, fluid-hoved, og 3-vejshoved i store og små modeller og til både telefon og kamera.
 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 35

Stigende orden
Side


Stort udvalg af kameraudstyr til professionelt brug

I udvalget ovenfor finder du et stort udvalg af kamerastativer til alle typer kameraer i den bedste kvalitet. Kamerastativerne er fra mærket Manfrotto. Mærket sikrer dig stabile og kvalitetsrige kamerastativer, du så kan tage den perfekte video eller de perfekte billeder med dit kamera. Du finder stativer, som du vil få stor gavn og glæde af i mange år frem. Kamerastativer er et meget simpelt udstyr, der hjælper med at holde kameraet stille, når du skal bruge det. Et kamerastativ er et nødvendigt udstyr, både når der skal skydes flotte landskabsbilleder, portrætbilleder eller når stativet blot skal bruges til det årlige familie foto.


I udvalget på siden finder du kamerastativer i alu, kulfiber og stål, der hver især er egnede til forskellige situationer, erfaring og udstyrsniveauer. Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvad dit stativ skal bruges til og dermed får valgt den rigtige type. Et let kamerastativ i kulfiber kommer i flere størrelser, og den mindste udgave egner sig godt som rejse kamerastativ, hvor det let kan pakkes ned og tages med på ferien, uden at det hverken fylder eller vejer uhensigtsmæssigt.


Et større letvægt kamerastativ kan derimod sagtens bruges til tungt udstyr, og de fleste modeller har komposit kulfiber i bunden, der sikrer at dit kamerastativ i letvægt stadig er virkelig stabilt med høj bæreevne. Et aluminium kamerastativ giver også en yderst god stabilitet og holdbarhed, og også disse findes i mange forskellige størrelser. Et robust og kompakt kamerastativ er særligt vigtigt, hvis det skal benyttes til et tungt kamera.


t stort udvalg kan virke overvældende. Du kan med fordel benytte filtreringsmuligheden i toppen, hvor du kan bruge filtre til at sortere efter farve, leverandør og pris. På den måde kan du få et bedre overblik over de kamerastativer, som passer til dig og dine præferencer.Kamerastativ - sikrer dig gode og skarpe billeder

Her på siden finder du vores store sortiment af mange forskellige kamerastativer. Et kamerastativ hjælper med at holde kameraet stabilt, når du skal bruge det. Kamerastativets formål er i særdeleshed at stabilisere kameraet, så du undgår rystelser. Når du anskaffer dig et kamerastativ, så anskaffer du dig et stativ, hvis funktion er at være den perfekte form for opsætning til dit kamera. Placér dit kamera på stativet og oplev perfekte billeder.


I vores sortiment finder du blandt andet kamerastativer, der har evnen til at vippe. På den måde kan du placere kameraet, så du kan få taget de helt perfekte billeder. Derudover kan du finde håndholdte kamerastativer, stativfødder og kamerastativer med mulighed for at justere kamerastativets højde.Sådan finder du det bedste kamerastativ

For at kunne finde det perfekte kamerastativ, skal du først og fremmest finde ud af, hvad du skal bruge stativet til, da dette har en afgørende betydning for hvilket stativ du bør vælge. Dernæst bør du undersøge hvor meget vægt kamerastativet skal kunne holde til. Får man ikke valgt et stativ, der kan holde til kameraets vægt, kan det kollapse. I værste fald kan det ødelægge dit kamera.


Du bør også overveje at finde et kamerastativ, der matcher din højde, så du ikke skal bukke dig og i værste fald skade ryggen. En god tommelfingerregel er at have viewfinderen i øjenhøjde eller derover. Vælger du et stativ med dertilhørende hoved, så bør det øverste af hovedet være samme højde som din kæbe. Vælger du et stativ med et seperat hoved, bør benene på stativet slutte omkring din skulderhøjde.


Det er vigtigt at kamerastativet er lavet af et stærkt materiale, så det har en god holdbarhed. Det er også vigtigt at materialet ikke er så tungt, at stativet er svært at bære rundt på. Skal stativet derimod stå et bestemt sted over længere tid, kan det godt betale sig at købe et stativ, som har en lidt tungere vægt. Disse elementer spiller alle sammen, når du skal vælge det rette kamera.Køb dit kameraudstyr på Lightpartner.dk

Hos Lightpartner bestræber vi os altid på at levere den bedste kundeservice. Med 30 års erfaring er vi ikke bange for at kalde os eksperter inden for branchen. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig bedst muligt. Derfor kan du helt sikkert finde dit kamerastativ i det store sortiment. Bestiller du dine varer inden kl. 16, sendes de samme dag og bliver leveret til dig den næstkommende hverdag. Er du i tvivl om, hvilket kamerastativ du skal vælge, kan du enten kontakte os på tlf. 97 26 96 00 eller på mail@lightpartner.dk.

Vælg hvordan priserne skal vises