Truss & skinner

I denne kategori kan du finde truss og tilbehør. Vi har flad truss, trekantet truss og firkantet truss. Har du brug for vejledning, er du meget velkommen til at ringe ind på 97 26 96 00.

 

Truss bruges ofte til at bære lys, lyd og andre elementer på store som små sceneshows og begivenheder. Truss er designet til at være så stærkt, sikkert og stabilt som muligt, og kan holde til store belastninger, uden at bøje eller blive deformt.

Truss bruges typisk til at hænge lysrigge, lydanlæg, kameraer og andet udstyr over scenen. Truss kan også bygges op som en ramme eller en struktur, der kan anvendes til at hænge dekorationer eller andre visuelle elementer op i.

Truss er også meget alsidigt og kan bruges til at skabe en række forskellige strukturer, fra simple rækker af lys til komplekse scenografiske elementer. De er også nemme at opbygge, nedbryde og transportere, hvilket gør dem ideelle til brug på steder, hvor der er behov for hurtig opsætning og nedpakning til f.eks. tourné brug, men egner sig også godt som fast installation på f.eks. spillesteder.

Der er mange fordele ved at bruge truss på scenen, her er nogle af de vigtigste:
- Styrke: Truss er lavet af aluminium eller stål, hvilket gør det meget stærkt og holdbart. Det kan bære store belastninger, såsom lys, lydudstyr og kameraholdere.
- Fleksibilitet: Truss kan formes på mange forskellige måder, så det passer til de specifikke behov på en given scene. Det kan også let flyttes og omarrangeres, så det passer til forskellige konfigurationer.
- Udbredt brug: Truss er meget almindeligt brugt i liveunderholdningsindustrien, så det er nemt at finde udlejning og support til truss-systemer.
- Æstetik: Truss fås i f.eks. sølv, men også i sort så det blænder ind i det miljø det skal stå så det ikke stjæler opmærksomhed fra f.eks. scenen.
- Effektivitet: Truss gør det nemmere at installere og afmontere lyd- og lysudstyr, da det kan tilpasses til specifikke behov og nemt kan flyttes rundt.

Vælg hvordan priserne skal vises