Skinnesystemer - FlexRails

Et skinnesystem til scenetæpper fra FlexRail anvendes til at håndtere og kontrollere scenetæpper i professionelle sceniske omgivelser, på f.eks. teatre, koncerter, showrooms og messer. Systemet består af skinner, som er monteret på loftet eller på væggene omkring scenen, og med kroge og tæppevogne fra FlexRail er det muligt at montere de ønskede scenetæpper til skinnesystemet.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 25

Faldende orden
Side

Skinnesystemet giver mulighed for at flytte scenetæpperne til siderne, og også at skifte dem ud eller skifte mellem dem, hvilket giver flere muligheder for scenografi og scenisk design. Det kan også anvendes til at skjule eller afsløre forskellige elementer i scenen, som f.eks. udstyr eller kulisser.

Skinnesystemer kan være drevet manuelt eller elektrisk, og det kan være kontrolleret manuelt eller via en computer. Der er flere forskellige typer af skinner tilgængelige, som kan anvendes i forskellige sceniske omgivelser, som f.eks. teatre, koncertsale, tv-studier og mange andre.

Hvad er fordelene ved et skinnesystem til scenetæpper?

Her er nogle af de vigtigste:
- Fleksibilitet: Et skinnesystem giver mulighed for hurtigt og nemt at skifte mellem scenetæpper og skifte mellem forskellige scenografiske elementer, hvilket øger fleksibiliteten i scenisk design.
- Pladsbesparelse: Scenetæpper kan gemmes væk, når de ikke er i brug, hvilket sparer plads på scenen og i de omkringliggende områder.
- Æstetik: Scenetæpper kan bruges til at skabe et professionelt og æstetisk attraktivt miljø på scenen samt har man nemt selv mulighed for at bestemme hvilke scenetæpper man ønsker at gøre brug af fra produktion til produktion. Scenetæpperne kan også bruges til at skjule uønskede elementer på scenen.
- Effektivitet: Med tæppevogne og kroge er det både hurtigt opsætte nye scenetæpper samt afmontere et eksisterende scenetæppe. Udover det fås skinner også i et buet format på 90° hvis man ønsker at systemet skal f.eks. dække over f.eks. 2 vægge.
Vælg hvordan priserne skal vises