Clamps

Stort udvalg af clamps i forskellige varianter til mange formål i studiet eller til sceneopsætningen. Vi har clamps til både runde og firkantede emner med mange forskellige bæreevner. Alle clamps er fremstillet i høj kvalitet, og vil give dig stor fleksibilitet og et brugervenligt tilbehør uanset størrelsen af studiet eller scenen. Vi tilbyder ligeledes smartphone clamps, som kan bruges til montering af telefon på stativer eller andre emner, så du kan få de bedste stillbilleder og videoer. Har du spørgsmål til vores clamps, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
Leverandør
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 55

Faldende orden
Side

Mere om clamps

En clamp er en klemme, fremstillet i holdbart materiale, som aluminium, der kan bruges til fastgørelse på rør i mange forskellige størrelser. En rørklemme, som det også kaldes, er velegnet til ophæng af eksempelvis scene lamper, højttalere eller andet udstyr og tilbehør, der skal fastgøres til rør. Clamps er brugbare til både sceneopsætning, TV-, Video- og Foto studier. De forskellige rør clamps, kan låses på enten firkantede eller runde rør, nogle endda begge dele. Fælles for de mange rørklemmer er at de har en høj bæreevne. Du finder både de mindre clamps med en bæreevne på 1 kg, og virkelig robuste med en bæreevne helt op til 150 kg. Manfrotto Super Clamp er en af vores mest populære clamps, og kan bruges på både runde og firkantede emner, og har en bæreevne på 15 kg. Udover et stort udvalg af clamps til rør i mange forskellige varianter, findes her på siden også tilbehør til clamps, som eksempelvis Spigot til Super Clamp, som kan bruges til montering af lysarmatur eller sammensætning af to Super Clamps. Vores clamps er fleksible, lette at montere og nemme at bruge.


Smartphone clamps

På siden findes også smartphone clamps, der giver dig mulighed for at få de allerbedste stillbilleder og videoer. Clamps til mobil, er beregnet som en telefonholder, der kan monteres på eksempelvis stativ eller kameraholder. Hos os finder du en mobil clamp fra Manfrotto, som kan benyttes til alle smartphones med en maks bredde på 8,4 cm. Vores smartphone klemme har to 1/4” gevind, på både bagside og bund, der vil sikrer en perfekt støtte uanset position. Vores smartphone clamp kan også bruges som en fritstående telefonholder, da et støtteben kan folder ud på bagsiden.


Har du spørgsmål til vores clamps?

Har du spørgsmål til en af vores clamps - uanset om det er smartphone clamp eller clamps til scener og studier, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne råd og vejledning, så du bedst finder de helt rigtige clamps.

Vælg hvordan priserne skal vises