Sikkerhedswire

Her finder du sikkerhedswire i forskellige udgaver og med forskellige bæreevner. En sikkerhedswire kan bruges til mange forskellige formål, men i vores branche bruges sikkerhedswirer oftest til at hænge lamper og andet elektronisk udstyr op med.  

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 30

Stigende orden
Side

Sikkerhedswire anvendes typisk som en ekstra sikkerhed sammen med forskellige former for udstyr for at øge sikkerheden og forhindre uheld på f.eks. scener.

Der er flere forskellige fordele ved at bruge sikkerhedswire:
- Styrke: Sikkerhedswire er ofte lavet af rustfrit stål eller andre stærke metaller, hvilket giver det en høj brudstyrke og modstandsdygtighed mod korrosion og rust.
Fleksibilitet: Sikkerhedswire er normalt meget fleksibelt, hvilket gør det nemt at montere sammen med udstyr man ønsker det skal bruges til.
- Sikkerhed: Den vigtigste fordel ved sikkerhedswire er, at det kan forhindre uønskede bevægelser og sammenbrud i maskiner og udstyr, hvilket kan beskytte både maskinerne og de mennesker, der arbejder med dem.
- Anvendelighed: Sikkerhedswire kan bruges sammen med en lang række forskellige applikationer, bl.a. når lamper og lydudstyr skal hænges op i f.eks. truss, men kan også bruges til en lang række andre brancher.

Sikkerhedswire er ofte et nødvendigt komponent i forskellige industrier for at sikre sikkerhed for både personale som arbejder i og omkring f.eks. scener og forhindre skade på udstyr. 

Vælg hvordan priserne skal vises