Spot Light

Facadespot og skiltebelysning 

Spotlight er velegnet i mange forskellige sammenhænge, og det gælder naturligvis også udendørs. Udelys er både med til at sætte en særlig stemning og samtidigt kan det oplyse vigtige elementer, som du gerne vil have kunder eller gæster lægger særligt mærke til. 

Facadespot kan både bruges til at oplyse bygninger, men er også velegnet som skilte belysning, så skiltet nemt kan læses, selv efter mørket er faldet på. Udover facadelys kan spots også bruges til at lyse andre særlige elementer op. Brug dem eksempelvis som spot til træer, dekorationer eller som en generel effekt eller arkitektonisk belysning. 

Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan spot light kan benyttes. 

 
Pris
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden

Udendørs spots i mange varianter

Hos os findes et stort udvalg af udendørs spots med forskellige anvendelsesmuligheder og funktioner. Have spot på spyd er effektive, hvis du ønsker at belyse forskellige dekorationselementer, træer eller bede. De kommer i flere varianter og nogle modeller af udendørs spot har en kipbar funktion, så lyskeglen let kan justeres derhen hvor du ønsker. Af spot lights, der monteres direkte på væggen, kan du finde modeller hvor lyskilden er placeret tæt ind mod væggen og lyset dermed kommer oppefra. Vi tilbyder også modeller hvor lyskilden er trukket ud fra væggen og lyset derfor rammer mere ligepå. 

Alle vores spots til udendørs brug er fremstillet i høj kvalitet og i materialer, der tåler at stå ude i regn, sol og blæst. De mange spot lights har et stilrent design og der findes både spots i sort, grå og krom. 


Slidstærke udendørsspots tilpasset det danske klima

Når det kommer til valg af udendørsspots er det ikke ubetydeligt man tager et kig på kvaliteten af de LED spot man ønsker at bruge udendørs. Vi tilbyder udendørs spots i meget høj kvalitet som kan klare det meget hårde udendørs miljø vi kender i Danmark med svingende temperaturer og en del nedbør. Derfor anbefaler vi også at man går efter en LED spot lampe som er IP65 klassificeret, samt lavet i materiale som klarer sig godt i udendørsmiljøer f.eks. lamper lavet i pulverlakeret aluminium. Det kunne f.eks. være PROLED TRILED 12x2W RGB LED som sikrer en god spredning af lys perfekt til en større facade.


Få optimal belysning med LED spots udendørs 

Spot lys kan placeres på mange forskellige måder og med LED spots udendørs har du mange muligheder. Vores udvalg af spot light giver lys i forskellige farver og nuancer, så du bedst muligt kan finde et match til behovet. Der findes både spots med varmt hvidt og koldt hvidt lys, og nogle modeller kan også skifte mellem et udvalg af farver, så du kan opnå præcis det udtryk du leder efter. 

Har du spørgsmål til vores udendørs spots, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde den helt optimale model. 

Vælg hvordan priserne skal vises