Wallwashers

Vi har et bredt udvalg af wallwashers til udendørsbelysning. Wallwashers er ideele til belysning af bl.a. facader, entréer, kunstværker og lign. Med mange af vores wallwashers er det tilmed muligt at styre via f.eks. DMX 512, Dali, KNX, 1-10v, Casambi og RF, som er med til at sikre dit lys for lige netop det udtryk du ønsker.
 
Pris
Leverandør
Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden

I hvilke sammenhænge bruges en wallwasher?

Wallwashers kan bruges i mange forskellige sammenhænge, bl.a. til oplysning af udendørs facader, hvis man ønsker at fremhæve et logo på en bygning, springvand med en undervandswallwasher, belysning af skilte, dekoration til arkitektonisk belysning eller effektbelysning med skiftende farver i f.eks. med en RGBW wallwasher.


Hvilken spredning skal jeg vælge til min wallwasher?

Spredningen har stor betydning for hvad som som skal oplyses af en wallwasher. Man vil typisk vælge et lysarmatur med høj spredning hvis man skal oplyse en facade hvor lyset skal dække mest muligt f.eks Wallwasher Dubai med en spredning på 70°. Hvis man ønsker et mere koncentreret lys for f.eks. at sætte fokus på en entre eller en skulptur er en mindre spredning optimal f.eks. Wallwasher-4 med en spredning på 24°.


Fordele ved wallwashers fra PROLED

- Energibesparende med LED teknologi
- Vandtætte udendørslamper IP65
- Perfekte til oplysning af især facader
- Langtidsholdbare med levetid på 50.000 timer
- Modeller med høj lumen og med RGBW farvemix
- Høj farvegengivelse (CRI)


Hvad er en wallwasher?

En wallwasher er en lampe som monteres langs jorden og oplyser f.eks. en overflade med ensartet lysstyrke. En wallwasher er dermed god til at skabe opmærksomhed. En wallwasher kan både være en aflang bar med en lang række dioder, men kan også være mere rektangulær med flere rækker og dioder perfekt til oplysning af f.eks. skulpturer eller kunstværker.

Vælg hvordan priserne skal vises