LEE Filters

Vi har et stort udvalg af både filtre og kamera tilbehør fra LEE Filters bl.a. Filterholdere til både store og små DSLR kameraer. Big Stopper og Little Stopper som kan bruges til at lave lange eksponeringer i dagslys. Du kan læse meget mere om LEE Filters og det vi kan tilbyde nederst på siden.

Eller hop direkte til nogle af vores mest populære kategorier med Lee Filters som f.eks. farvefiltre, filterrør, tilbehør til MR 16 og tekniske filtre.

Kamerafiltre fra LEE Filters

Ved landskabsfotografering, er det vigtigt at kunne kontrollere det naturlige lys elegant, så man får det ønskede udtryk. LEE Filters filterholdersystem gør det nemt at anvende forskellige filtre og vinkle dem som man ønsker. Holdersystemet passer både med den populære Big Stopper, alm. Graduerede ND filtre eller mere specialiserede filtre og polariser.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 1111

Stigende orden
Side

Hvilken LEE Filter serie skal jeg vælge til mit kamera?

LEE Filters har 3 forskellige filterserier til kameraer med hver deres unikke filterholder som kan inde op til flere filtre og kan vinkles i forhold til dit objektiv. LEE85 til mindre og mere kompakte kameraer, LEE100 til medium og større kameraer og SW150 designet til ultra-vidvinkelobjektiver. Fælles for alle serier er at de er særdeles velegnede til landskabsfotografi. Til hver LEE Filter serie er der et stort udvalg af adapterringe som passer lige netop til dit kamera f.eks. Nikon, Canon, Sony, Sigma eller Tamron. Der findes også polariser til at fjerne refleksioner, forskellige typer af ND grad filtre i både bløde og hårde overgange til at nedtone en skarp horisont eller himmel samt Big stoppers og Little stoppers til at skabe lange eksponeringer.

 

Stort udvalg af filtre til kameraer

LEE Filters har et stort udvalg af forskellige typer filtre til kameraer af forskellig størrelse. Noget af det mest populære findes i LEE Filters LEE100 serie, i form af deres LEE stopper, LEE stopper findes i forskellige modeller den mest gængse er LEE100 Big Stopper som har hele 10 stop, du kan se et stort udvalg af vores LEE Stoppers her. Et andet populært produkt er Polariser som passer til LEE100 serien. Det er også muligt at købe ND grad filtre som set Neutral Density Set – Hard Grad som gør det muligt at nedtone en skarp horisont og skabe mere balance i landskabet.

Blandt noget af det mest populære tilbehør finder du:

- De populærer LEE stopper som fås i både big stopper og little stopper
- ND Grad filtre
- Polariser til at fjerne refleksioner
- Forskellige LEE Filters kits designet til forskellige behov
- Filterholdere

 

LEE Filter Kits designet til netop dit behov

LEE Filters har designet en række forskellige kits som dækker over en masse forskellige behov til landskabsfotografi. LEE Filters har filter kits til alle deres 3 serier, LEE85, LEE100 og SW150.

Et af de mest populære kits er LEE100 long exposure kit indeholder som gør det muligt at tage fotos med lange eksponeringer i dagslys i kittet får du de to populære stoppere Little Stopper og Big stopper et 0.6ND med grad og den LEE100 filterholderen.

 

Stort udvalg af farvefiltre til teater, film og TV-lamper

Hos Light Partner lagerfører vi et stort udvalg af farvefiltre fra LEE Filters. LEE Ark og LEE Ruller fås i mange forskellige farver så du får lige netop det farvefilter du skal bruge til din lampe. Er du i tvivl om hvilket farvefilter du skal bruge til din lampe kan du spørge en af vores sælgere til råds, så du sikrer du får den helt rigtige farveeffekt.

Vælg hvordan priserne skal vises