PROLED

PROLED er en innovativ, førende tysk virksomhed, der udvikler og fremstiller LED-belysning. De er grundlagt i 1988 og har siden 2005 udelukkende specialiseret sig i LED-teknologi.

PROLED lægger stor vægt på nøjagtighed, teknologiske fremskridt og konstant kvalitetskontrol i overensstemmelse med de nyeste standarder for at tilbyde innovative produkter af høj kvalitet.
 
Side

Stort sortiment af LED produkter

Med PROLEDs sortiment af både indendørs og udendørs belysning, er der er rigtig mange muligheder for arkitektonisk belysning med flotte og kreative udtryk.


LED bånd til enhver type opgave

Der er mere end 450 forskellige typer af LED Flex Strips. Farvetemperaturerne varierer fra 2100 Kelvin til 6000 kelvin. Derudover fås LED båndene i Dim-to-Warm, dynamic white, Food strips, RGB, RGB+W, RGBA samt Digital. PROLEDs LED bånd har en meget høj RA-værdi (CRI) fra 90 op til 98. PROLED Flex strips fås i både IP20 (standard), IP53 (stænktæt) samt IP68 (vandtæt).

Til de mange forskellige LED Flex strips fås også mere end 150 forskellige profiler. PROLEDs aluminiumprofiler fås i både hvid, sort og grå. De tilhørende covers fås i forskellige udformninger samt med forskellige overflader; klar, frost og milky (opal). 


PROLED LED bånd til dit hjem

Med vores færdige LED bånd pakker fra PROLED sikrer du lys i meget høj kvalitet i dit hjem. Pakkerne er oplagte til installation i f.eks. gange, køkkener, hobbyrum, kontor og meget mere. 

Pakkerne fås i 4 forskellige farvetemperaturer fra super varm hvid til super kold hvid. Så kan du vælge lige præcis den ønskede hvide farve til dit hjem.

Hvad er LED strips?

LED strips er tynde bånd med små LED dioder og selvklæbende tape på bagsiden. De er yderst fleksible og kan bruges til mange forskellige formål.


Kan LED strips afkortes?

LED båndene kan typisk afkortes pr. 5 eller 10 cm. Det afhænger af typen af LED bånd.


Hvordan monteres LED strips?

LED flex strips er enkle at installere med den selvklæbende tape på bagsiden. Afhængig af hvor kraftig et LED-bånd man anvender, bør nogle monteres på en metal overflade (fx aluminiumsprofil) for at sikre maksimal køling og optimal levetid.

Vælg hvordan priserne skal vises