Robe

Med en historie der startede i 1990, er Robe et velkendt navn i moving light branchen. Fabrikken startede som OEM producent til andre brands og fik derved teknisk erfaring, og siden lanceringen af Robe brandet i 1994 har væksten været betydelig.

Hos Robe er der fokus på høj teknisk kvalitet, software innovation og god kundeservice. Reservedele er yderst fornuftigt prissat og responstiden på service er lavere end konkurrende brands.
 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 82

Stigende orden
Side

Robes software innovation skinner især i gennem i serierne af moving lights, kaldet "Robin" og TE™. Fælles for begge serier er at de tilbyder en række patenterede features som Cpulse™ som gør lamperne flicker-free HD, UHD selv i 8K, 16K. Robe serierne tilbyder også L3™ som giver meget bløde overgange til sort.

Stort udvalg af både profil, spot og washlamper til mange formål

Robe har et stort produktprogram moving lights, i Robes Populære Wash serie kan Robe Spiider, LEDBeam 350 nævnes som nogle af de mest populære washlamper, som tilbyder rigtig høj lyskvalitet, stor zoom range og er meget støjsvage som gør dem velegnede til både teater, events og koncerter.

Robe har flere muligheder når det kommer til valg af både profil- og spotlamper bl.a. TE serien som tilbyder mulighed for at skifte LED kilden og gør TE seriens lamper både miljøvenlige og økonomisk attraktive. Man sikrer samtidig høj lyskvalitet i hele lampens levetid. Serien tæller både SPOTE™, CUETE™, den alsidige ESPRITE™ og FORTE™ som tilbyder hele 40.000 lumen

Hvilke typer moving lights kan vi tilbyde?

Vi har hos Light Partner et stort sortiment af forskellige typer moving lights i forskellige størrelser og til forskellige priser, perfekt til selv de mindste scener op til de helt store arenakoncerter.

De mest kendte typer moving lights:

Profil og spots
Beam- og washlamper
Followspot moving lights som kan styres via RoboSpot FollowSpot system
Moving projectors

Hvad bruges moving lights til?

Moving Lights fra Robe bruges i vid udstrækning til underholdningsbranchen og ses også ofte til koncerter, teatre, TV, kongrescentre, sportsarenaer og multihaller. Moving Lights egner sig både til fast installation, men også til tourné hvor lamperne oftest pakkes ud af flightcases, monteres og pakkes ned igen et par dage efter.

Med det store udvalg af moving lights fra Robe, betyder det at der er designet en lampe til enhver opgave perfekt til både faste installationer på f.eks. teatre, men også til f.eks. tournébrug.
Her er nogle af de almindelige fordele ved lamper fra Robe:

- Fleksibilitet: Moving lights fra Robe har mange forskellige funktioner og muligheder, som kan tilpasses for at skabe en række forskellige effekter og stemninger. Dette giver lysdesignere mulighed for at skabe et unikt og kreativt lysdesign.
- Pålidelighed: Robe er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at være pålidelige i professionelle sceniske omgivelser. Moving Lights fra Robe er konstrueret til at kunne klare de mest krævende opgaver i professionelle sceniske omgivelser udendørs i form af deres populære I series, såvel som indendørs.
- Transport: Hvis lamperne skal bruges til f.eks. tournébrug eller ofte skal opbevares på lagre, kan man få flightcases som passer til de f.eks. lamper, det gør det også muligt hurtigt at transportere lamperne frem og tilbage.

Vælg hvordan priserne skal vises