Neutrik

Neutrik er efterhånden blevet standarden for stik indenfor underholdningsbranchen. Den meget høje kvalitet gør at stikkene holder til selv meget voldsom brug og mange forbindelser.

De væsentlige modeller fås desuden i sort, så de er diskrete at se på. Light Partner lagerfører de vigtigste typer inden for lys, lyd og video, som f.eks. de populære powerCON, opticalCON og etherCON serier.

 
Side

Mere om Neutrik’s powerCON serier

Neutriks powerCON serie dækker en lang række brancher og kan bruges til mange formål indenfor lys, lyd, video og strøm. Vi har et stort sortiment af powerCON TRUE1 kabler, med den genkendelige låsemekanisme på Neutrik stikket som sikrer sikker forbindelse. En anden fordel ved TRUE1 serien er at kablerne er sorte og meget diskrete perfekt til f.eks. teater- og eventindutrien.

Andre populære serier indenfor PowerCON er deres PowerCON 20 A og 32 A serier som tilbyder forskellige typer af stik og chassis. Fælles for begge serier er deres låsemekanisme men hvor 32 A er mere robust og pålidelig.

Neutrik OpticalCON fiberkabler og stik

Neutrik har et stort udvalg af forskellige typer af fiberkabler  

Sammensæt dine egne Neutrik fiberkabler (Neutrik opticalCON Configurator) - Find det her. Du får et varenummer til sidst, som du kan sende til os, så sender vi en pris til dig på det pågældende fiberkabel med Neutrik stik. 

 Stort udvalg af Neutrik stik og chassis
- Neutrik powerCON True1
- Neutrik jack, sterio jack, minijack og phono stik
- Forskellige Neutrik adaptere
- Neutrik XLR stik
- Neutrik etherCON RJ45
- Neutrik Speakon
- Neutrik nac3fcb som fås I mange forskellige farver og typer

Brugertilpassede Neutrik XLR kabelstik og kabler

Neutrik tilbyder mange forskellige typer af XLR stik og chassis det er muligt at tilkøbe endcaps, farveringe i forskellige valgbare farver så du har mulighed for hurtigt at skelne imellem kablernes formål. End caps fås både til BSX-XLR i X-serien og til BXX-XLR til XX serien.

 

Vælg hvordan priserne skal vises